Наградата на Съюза на българските художници бе присъдена на Цветан Колев от Трявна. Монтанският художник Дончо Планински и Зоран Мише от столицата бяха удостоени с наградата на името на Йордан Радичков, която се дава от Община Монтана. Тримата получиха по 1000 лв..

Останалите награди спечелиха: в раздел “Живопис” - Никола Певичаров от пловдивското село Марково за картината "Резонанс“, в раздел “Графика” - Божидар Тонев (Добрич) за творбата "Състояние на духа 3“ и Деница Янева (Велико Търново) - за творбата й "Хаонично същество 2“, в раздел “Скулптура” - Венцислав Марков (Варна) за "Метаморфоза“ и в раздел “Приложни изкуства” - Лорета Велкова от Монтана за "Етно арт в червено“. Те получиха по 800 лв.

Наградата за млад автор (до 30 г.), която се дава от Сдружение "Приятели на Радичков” и 500 лв. заслужи Кристина Вътова от Пловдив.

Националната изложба биенале "Тенец” бе закрита от кмета на Монтана Златко Живков, а наградените творби остават собственост на Художествена галерия ”Кирил Петров” в областния център.