Кожените изделия – дамски и мъжки чанти, портфейли, аксесоари си остават един от най-атрактивните и търсени продукти, които са винаги подходящи и за подарък. Има голям избор от варианти на марки, модели и цени. Все по-често купувачите се ориентират към българското производство, което по качество и дизайн твърдо конкурира вносните модели. Ежедневните и спортни чанти варират като цена от 25 до 39 лева, по-високия клас в зависимост от дизайна и материала са до 50 лева, като има и страхотни предложения за ценителите на естествената кожа.

Силно представяне имат щандовете с мъжка и дамска мода, спортни и трикотажни облекла, якета и връхни облекла. Всеки ще може да намери подходящия за него стил, десен и модел, при това от директния производител или дистрибутор. Не са за изпускане специалните панаирни разпродажби и намаления на трикотажни дамски блузи и туники, мъжки ризи и панталони, чорапени изделия и бельо. Не са забравени и децата – на щандовете на изложението се предлагат бебешки, детски и юношески облекла и бельо на производствени цени.

Изложението на производителите „С любов към българското” ще бъде отворено от понеделник до събота във фоайето на Драматичния театър с работно време от 10 до 19 часа.


Източник: novinitem.com