Искам така да развия общината, че да създам условия за съгражданите си да имат стабилна работа с добри доходи. Като кмет аз и моят ГЕРБ екип ще работим, за да бъдат процедурите за създаване на собствен бизнес далеч по-облекчени. Досегашното еднолично управление доведе общината до будна кома. Нищо не се случва, не се създават работни места, инфраструктурата е под всякаква критика, за здравеопазването да не говорим. Всичко това е поправимо, но с човек, който има умението и силите да работи. Общината ни има потенциал, но управляващите до момента не са полагали усилия, за да го използват!“. Това заяви пред жителите на село Моравица кандидатът за кмет на община Мездра от ПП ГЕРБ, подкрепен от ВМРО-БНД – Мирослав Захариев.

„Това е нашият отбор от кандидати за общински съветници и нашият кандидат за кмет на Моравица – Богомил Иванов. Ние всички стоим зад кандидатурата му и сме сигурни, че той е правилният човек, който ще работи за Моравица и ще обедини хората тук. Ние искаме община Мездра да заеме своето достойно място на икономическата карта на България”, добави той.

„Аз не искам да гледам родното ми село в сегашното му състояние. Тук трябва да кипи от живот, да има много млади хора. Искам добри улици, красива църква и облагородени площи! Ние трябва да бъдем обединени за общото благо на Моравица. Трябва да успеем да съхраним историята и традициите си. Но всичко това е възможно само след промяна на управлението. Промяната зависи от нас!“, каза Богомил Иванов, кандидат за кмет на село Моравица от ПП ГЕРБ, подкрепен от ВМРО-БНД.

Основните приоритети за следващите 4 години за Моравица на Богомил Иванов и на Мирослав Захариев са:

✓ Изграждане на канализационна мрежа

✓ Реновиране на уличната мрежа в селото

✓ Подобряване на уличното осветление

✓ Реновиране на църквата

✓ Поддръжка на гробищния парк

✓ Възстановяване на моста към гробищния парк

✓ Създаване на младежки клуб

На предизборната среща присъстваха и кандидатите за общински съветници от листата на ПП ГЕРБ, подкрепени от ВМРО-БНД Яна Нинова, Ивайло Тодоров, Ивайло Тошев, Тихомир Илчев, Иван Иванчев, Грегор Данков, Тони Яшова, Николай Несторов, Галя Цокова, Ерика Йончовска, Веселин Веселинов, Иван Иванов и Красинка Николова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!