„Образованието е приоритет за мен и за всички кандидати за общински съветници от ГЕРБ. С качествено образование за последваща професионална реализация можем да задържим младите хора в Мездра. За да се случи това, трябва да работим за по-доброто взаимодействие между образованието и бизнеса”, заяви Мирослав Захариев.

Периодична актуализация на действащите учебни програми в професионалните училища в зависимост от нуждите на бизнеса, грижа за образователната инфраструктура и снижаване броя на преждевременно отпадналите деца от училищата - тези ангажименти в сферата на образованието поеха кандидатите за общински съветници за Мездра на ПП ГЕРБ.

Мирослав Захариев очерта и част от останалите си приоритетите за мандат 2019-2023 – подобряване на инфраструктурата и на жизнената среда, по-добри условия за малкия и средния бизнес, справяне с проблемите с водоснабдяването и с бездомните кучета.

„Община Мездра не се промени и не тръгна по пътя на развитие като Бяла Слатина, Оряхово, Козлодуй и Враца. Познавам Мирослав Захариев и за мен той е човек на действието, с работещи идеи за решаване на проблемите. Аз искам Мездра да върви напред и знам, че наистина може да се превърне в едно прекрасно място за инвестиции и живот. Образованието е приоритет за правителството. Бюджетните средства в подкрепа на вашата сфера се увеличават всяка година”, обърна се към учителите министър Петя Аврамова.

“За да работим заедно с правителството и да извадим Мездра от застоя, ми е нужна вашата подкрепа”, допълни Мирослав Захариев.

Специални гости на събитието бяха и най-младите таланти на Мездра и солисти на Софийски музикален театър – Илона Иванова и Денко Проданов.


Купуването и продаването на гласове е престъпление!