Без да се изживявам като апологет (защитник) на Общинското предприятие "Чистота", като гражданин изразявам своето възмущение, не от работата на служителите в предприятието, а от скудоумието и безсрамието на т. нар. "граждани", живеещи в квартала. От три дни на определеното място за контейнерите за пореден път е струпана огромна грамада от изхвърлени стари телевизори, непотребни мебели, строителни материали, клони от отсечени дървета и какво ли още не. И това не е прецедент, а системна практика на живеещите в този и в близките квартали. Вижте за какво иде реч.

Ако тези, които са сътворили този абстракционистичен пейзаж, биха си направили труда да изхвърлят ненужните си вещи на регламентирани места, тази гнусна и воняща картина нямаше да я има. И още нещо, което заслужава да бъде показано - и трите контейнера са полупразни, т. е. нахвърляното около тях би трябвало да е в самите контейнери.

Проблемът не е в служителите на ОБП "Чистота", а в самите "граждани", дошли отнякъде си в последните години и възприели модната тенденция да се "възмущават". Но пропускат, че нормалните и мислещите хора днес се възмущават от тях и тяхното малоумно и безпардонно поведение.

Факт е, че всяка седмица в същия този квартал минава трактор на ОБП "Чистота", в който служителите товарят боклука, сътворен и натрупан от "гражданите"...

Каква Европа, каква демокрация... Ееех, Ганьо си е Ганьо! Не стига само да смениш ямурлука с белгийската мантия, за да станеш европеец...