Футболистите на Локомотив (Мездра) ще приемат у дома съседите от Искър 1923 (Роман). Мачът е в неделя от 17:00 часа на централния терен на стадион "Локомотив”. Преди този кръг и двата отбора са с по 6 точки в актива си. Главен съдия на двубоя е врачанският рефер Симеон Къчовски.

Миналогодишният шампион Околчица (Моравица) също ще бъде домакин в този кръг. Футболистите на Коно Жилковски приемат състава на Ботев (Рогозен). Срещата е в събота от 17:00 часа, като е поверена на рефера Емил Тодоров.

Новакът в групата Скала 2015 (Оселна) също ще играе в Мездра. Оселчани са наказани с 4 мача лишаване от домакинство и вече проведоха една среща на стадион "Локомотив”. В неделя от 14:00 часа тимът от планинското селище ще приеме Ботев (Криводол). Срещата ще бъде ръководена от Росен Гановски.

Четвъртият отбор от община Мездра - Скала (Зверино), също ще играе у дома. Зверинчани приемат Монолит (Манастирище). Срещата е в събота от 17:00 часа и е поверена отново на Росен Гановски.

Останалите двубои от кръга са: Миньор 2015 (Згориград) - Огоста (Хайредин), Строител (Кунино) - Дунав 2016 (Селановци) и Балкански (Михайлово) - Манастирище. Тези три мача също са в събота от 17:00 часа.