Тя е наша приятелка и колежка, която започна журналистическата си кариера в Дарик радио - Враца. С вълнение ни разказа, че е била на трибуните на стадион „Васил Левски” и ни изпрати свои снимки от грандиозния празник.

„Преди години имаше една популярна песен, в която се пееше: "8 е добро число - никому не носи зло..." Вечерта на 20 май националният стадион на България бурно аплодираше и направи поклон на една Осмица, която цял свят познава. 50 години номер 8 - това е Христо Стоичков.

И същата тази Осмица отвърна с още по-голям поклон на своята публика. "Без вас нямаше да бъда това, което съм днес" - това ни каза на всички нас на стадиона и навсякъде по света Ицо. Няма как да се опише цялата емоция от видяното, от преживяното - всичко беше взаимно. И любовта, и сълзите от радост и благодарност, дори и дъждът, който почти не спря да вали два часа и половина.

Но проклетият дъжд разгоря до макс страстите и се превърна в едно истинско обяснение в любов! Към най-великата и най-обичана осмица. Ицо, благодаря ти за верността, духа и радостта от играта, благодаря ти за емоцията и голямото ти сърце!
Малко мъже на терена са като теб!” - това сподели Мариела за medianews.bg.

Друга наша колежка и пак врачанка, автор и водеща на предаване в "Медиите On Air" ни изпрати снимка на своя баща и написа под нея:

„Подарих билети за щастие. Татко на стадиона. Мокър, премъзнал, обаче щастлив... Благодаря ти, Кама! Голям си щом усмихваш хората така!”