За реда на терена ще следи съдийска бригада от Габрово. Главен рефер на двубоя е Станимир Тодоров. Негови асистенти са Никифор Велков и Ивелин Конов. Четвърти арбитър е Себастиян Чавдаров, а делегат на БФС – Александър Димитров.

Старши треньорът на домакините няма да може да разчита на юношата Валентин Христов, който е наказан за една среща. Двубоят за гостите ще пропуснат двама футболисти. Георги Тодоров е със спрени състезателни права за един мач, а Денил Селимински ще пропусне следващите две срещи на „Дреновец”, поради наказание за обидни и нецензурни думи, отправени към съдийската бригада след края на мача между неговия тим и „Янтра” (Полски Тръмбеш).

Преди този кръг и двата тима имат по 43 точки в актива си. Гостите от Дреновец са девети с голова разлика 46:51, а домакините - на 11-то място в подреждането и голово съотношение 43:41. Със същия точков актив и голова разлика 54:54 е съставът на „Локомотив” (Дряново), който днес приема „Павликени”. Това прави ситуацията в средата на таблицата изключително интересна.