До момента „червено-черните” изиграха две проверки. Миналата сряда момчетата на Николай Нинов победиха състезаващия се в „А” ОФГ – Враца тим на „Искър 1923” (Роман) с 4:2. Точни за „Локомотив” бяха капитанът Валдемар Стоянов, Методи Янков, Светослав Валериев и новото попълнение Антонио Йорданов. А преди няколко дни се наложиха с минималното 1:0 над деветия в Елитната юношеска група до 19 години "Витоша” (Бистрица).

До края на месеца „Локомотив” ще изиграе още един приятелски мач. Двубоят е на 31-ви срещу състава на „Пещера” (Галата).

През февруари „червено-черните” ще премерят сили с „Чавдар” в Етрополе на 3-ти и с „Балкан” в Ботевград на 6-ти. На 10-ти в Мездра ще гостуват юношите до 19 години на „Локомотив” (София), а на 14-ти „Локо” ще излезе срещу „Първа атомна” в Козлодуй.

Междувременно, от общинската пресслужба съобщиха, че днес ще станат ясни победителите в традиционната анкета „Спортист на годината”. Най-изявените спортисти ще бъдат наградени днес, от 16:00 часа, в заседателната зала в сградата на Общината.

Преди минути от ръкодството на клуба съобщиха, че поради лоши атмосферни условия и непочистен терен контролата се отлага за утре, 28-ми януари, от 13:00 часа.