Групата на Локо (Мездра) за турнира във Волос включва 33-ма подрастващи футболисти - деца и юноши. Водач на двата отбора е треньорът Иван Георгиев, а негов помощник - Марио Иванов.

Младите локомотивци ще заминат за гръцкия пристанищен град на 29 юни (четвъртък). Официалното откриване на турнира е на другия ден, 30 юни, когато са и първите срещи в предварителните групи. Груповата фаза ще приключи на 1 юли (събота), а полуфиналите и финалните в четирите възрастови категории, награждаването на призьорите и закриването на турнира са в неделя, 2 юли. Във всяка възрастова категория ще бъдат връчени купи, медали и индивидуални награди на призьорите, а на всички отбори-участници - дипломи.

Футболните срещи от турнира ще се играят на четири различни стадиона. Те ще бъдат ръководени от съдии, назначени от Гръцката футболна федерация (ЕПО). Времетраенето на срещите е две полувремена по 25 минути за U13, U15 и U18 и 2x20 мин. за U11. Отборите при U13, U15 и U18 са в състав от 11 футболисти на терена, а при U11 - от 9. Смените по време на мачовете при U11 и U15 са неограничени, а при U15 и U18 - максимум 7.

Международният детско-юношески турнир "Boca Cup" се провежда ежегодно от 2009 г. насам. Той се организира под егидата на Община Волос, Асоциацията на футболните клубове от регион Тесалия и Зоналния съвет на ЕПО. В досегашните му осем издания в него са участвали на 10 000 млади футболисти от 17 държави в Европа. Тазгодишното издание на турнира е посветено на 80-годишнината от създаването на ФК Олимпиакос (Волос), участник в квалификациите в Лига Европа през 2011/2012, който в момента играе във Втора лига.