© Павел Петров

Два дни преди началото на втория кръг в Северозападна Трета лига, мездренските железничари отстраниха четвъртодивизионния „Искър” (Роман) със 7: 6 след изпълнение на дузпи в квалификация на област Враца от турнира за Купата на България. Двата отбора завършиха срещата с по 10 футболисти. В редовното време двата отбора завършиха наравно – 2:2, и победителят трябваше да бъде излъчен след изпълнението на дузпи.

За MediaNews наставникът на „червено-черните” Николай Нинов заяви, че в днешния двубой няма да може да разчита на наказания за 1 среща Васислав Димитров. Под въпрос е и участието на Ивайло Златев – Терминатора, който е с болки в кръста. Всички останали момчета са пределно мотивирани за първа победа на собствен терен и пред собствена публика.

В групата за мача със студентите от Свищов Нинов ще заложи на Кристиян Дяков, Генади Петров, Давид Стоянов, Милен Василев, Злати Томов, Гроздан Илиев, Пламен Валериев, Петьо Петков, Паоло Петков, Никола Цолов и Методи Янков.

Резерви: Никълъс Петров, Митко Красимиров, Мариян Кусев, Вилямс Валериев, Николай Генов, Радослав Зарев, Томислав Костадинов и юношата Светослав Бонев

Останалите двубои от група са:

Вихър (Славяново) - Пещера (Галата)
Спартак (Плевен) - Павликени (Павликени)
Бдин 1923 (Видин) - Партизан (Червен бряг)
Ботев II (Враца) - Дреновец (Дреновец)
Левски 2007 (Левски) - Севлиево (Севлиево)
Локомотив (Горна Оряховица) - Локомотив 1927 (Дряново)
Етър ВТ II (Велико Търново) - Ювентус 95 (Малчика)