Ивайло Сайков е 22-годишен. Той е бивш юноша на клуба, като освен на Локо (Мездра), е пазил също на Оборище (Панагюрище), Локомотив (Горна Оряховица) и ЦСКА 1948 (София) във Втора професионална лига, а през есенния полусезон защитаваше вратата на Бдин 1923 (Видин).

Любослав Младенов и Михаел Парасков са на по 24 г. Двамата са възпитаници на Детско-юношеската школа на Ботев (Враца). Първият идва от Първа атомна (Козлодуй), а вторият през есента обличаше екипа на Ботев (Криводол).

Николай Лазаров е 21-годишен. Роден е в Лом. Играл е за последно в Партизан (Червен бряг), а преди това в Първа атомна (Козлодуй).

През пролетния полусезон екипа на "железничарите" ще продължат да обличат 18-годишният бранител Алексзандър Петров и офанзивният халф Иван Велчев (18 г.), които също са юноши на Ботев (Враца).

Сред тези, които напускат, са титулярният централен защитник през първия дял от шампионата Ивайло Желязков. Опитният футболист, който през есента получи тежка контузия, заяви, че се чувства излъган от клубното ръководство и затова е предпочел да се завърне в Огоста (Хайредин).

Футболистите, на които ще разчита ОФК Локомотив (Мездра) през пролетния полусезон, са:

вратари: Ивайло Сайков, Веселин Цветковски и Генади Ненков;

защитници: Камен Каменов, Момчил Манчев, Алексзандър Петров, Мирослав Божинов и Николай Михайлов;

халфове и нападатели: Илия Илиев, Владимир Найденов, Любослав Петров, Марио Иванов, Браиан Стоянов, Любослав Младенов, Михаел Парасков, Николай Лазаров, Иван Велчев, Валдемар Стоянов, Румен Рангелов, Кирил Кръстев и Тихомир Найденов.

С мъжкия отбор ще тренират също юношите Веселин Русинов, Борислав Йонов, Росен Крумов, Божидар Ватов, Христо Пазийски и Матю Майкъл.