"Никога няма да забравя моя престой в Лом, където само за един сезон, с един само за няколко месеца създаден отбор и възстановен стадион, станахме шампиони и то без нито една загуба. Благодаря на президента на клуба Гаврил Гаврилов, на кмета д-р Георги Гаврилов, на треньорите, с които работих, на всички момчета от отбора, на нашите фенове, за доверието и подкрепата! Вярвам, че отборът има сили и ще се пребори за мястото си във Втора лига. За мен бе чест и отговорност да нося капитанската лента на Левски (Лом)", каза Христов.

Във Втора лига ситуацията за „Левски” (Лом) изглежда притеснителна, тъй като те имат само 6 точки след първите 21 кръга и изостават на цели 14 от първия в зоната на спасението „Добруджа” (Добрич).

Междувременно стана ясно, че трима играчи на „Монтана” ще подсилят „сините” от Лом. Това са полузащитникът Николай Николов и нападателите Георги Манолиу и Росен Кръстев. Те се очаква да пристигнат на стадион „Дунавски юнак“ днес, когато „Левски“ стартира зимната си подготовка.