Едни от най-обичаните хитове ще прозвучат на врачанската сцена - "Душа", "Блус за двама", "Утре", "Наследство", "Северина" и много други!

Диана Експрес е българска рок-група, създадена от Митко Щерев през 1974 г. в гр. Ямбол. В периода 1974-84 г. той открива и създава в Диана Експрес млади певци, които после стават звезди: Васил Найденов, Георги Станчев, Илия Ангелов За кратко време в Диана Експрес преминават Чочо Владовски, Юксел Ахмедов от "Фоноекспрес". Едни от най-популярните песни на групата са „Синева“ с Васил Найденов, „Душа“ с Георги Станчев, „Блус за двама“ с Илия Ангелов. Диана Експрес съществува активно 10 години, като Митко Щерев, Максим Горанов и Илия Ангелов се събират инцидентно. През 1998 година излиза компактдиск с най-популярното от Диана Експрес, в нов денс аранжимент, като голяма част от песните са изпълнени от младата певица Галия.

Групата се събра отново заедно по повод своята 40-годишнина. Последното гостуване на ДИАНА ЕКСПРЕС в града ни бе през 2015 г. с един незабравим концерт в препълнената зала „Младост”.

Концертът на 30 май ще предложи много по-близка среща с изпълнителите на открита сцена и възможност публиката да попее и потанцува на любимите си хитове.

Легендарните музиканти очакват с нетърпение своите фенове, за които са подготвили специални изненади и подаръци.

Предварителна резервация на места няма, нужно е само доброто настроение. Събитието се реализира с подкрепата на Община Враца и е част от календара на Ботевите дни.