Ради Цонев започна като титуляр за „жълто-червените” и през първото имаше възможност да отбележи своя четвърти гол през сезона. В 53-ата минута той беше заменен от Марио Пачили.

Голмайсторът Салваторе Катурано изведе тима на треньора Паскуале Падалино напред в резултата в 59-ата мин. на двубоя, а 8 минути по-късно влезналият на мястото на Цонев Пачили покачи на 0:2. Малко преди това гостите извадиха късмет, тъй като Палмиеро от бившия тим на Николай Дюлгеров пропусна дузпа, стреляйки високо над врата. При нарушението Лече остана с десет души на терена, след като Франческо Козенца получи червен картон.

Другият българин в състава на Лече Антонио Вутов беше включен в групата за мача, но остана на резервната скамейка.

Бившият защитник на Черно море и Славия Живко Атанасов, който също е юноша на Левски, игра цял мач при победата на Юве Стабия с 1:2 при гостуването си на Мелфи.

Така Лече и Юве Стабия оглавиха класирането в Група „Ц” в края на 2016 г. с актив от 43 точки след 21 изиграни мача, като делят първата позиция с отбора на Матера. Четвърта е Фоджа с 41 т.

Следващият кръг от шампионата в Лега Про ще се играе на 21 януари. В него Лече ще приеме на клубния си стадион "Виа дел Маре" тима на Мелфи.