Бала на спортистите откриха с впечатляваща демонстрация малките спортисти от Джудо клуб "Олимпия".

Българската конфедерация по кикбокс и муай-тай връчи благодарствени плакети на кмета на общината Маринела Николова и Янчо Янков, за заслуги, съответно на Община Козлодуй и АЕЦ "Козлодуй", в развитието и популяризирането на кикбокса в Козлодуй. "Благодарение на Вашата подкрепа Козлодуй се превръща в един от центровете на кикбокса в България", каза Доброслав Добрев, представител на Българската конфедерация по кикбокс и муай-тай.

За Спортист №1 на годината беше определен Даниел Рошков - европейски шампион по културизъм в категория до 80 кг за 2018 г. в Санта Сузана, Испания, републикански шампион и вицебалкански шампион в същата категория.

Отбор на годината стана детският тим на ФК "Атлетик", а Ирина Комарова от СК по кикбокс "Златните момчета" беше избрана чрез гласуване във фейсбук, за "Звезда на феновете".

© Община Козлодуй

Треньор на годината стана Мария Братова от Джудо клуб "Олимпия". В категорията "Най-млад спортист" беше отличен Виктор Цонов, също от Джудо клуб "Олимпия". Второ и трето място заеха Симона Спасова от Таекуон-до клуб "Оренда" и Ирина Железарска от Джудо клуб "Олимпия".

Топ 10 на най-добрите спортисти допълниха Стоян Петков и Аделина Тенева от Кикбокс клуб "Златните момчета", Даниела Стефанова от Джудо клуб "Олимпия", Богдан Никифоров и Ирина Комарова от Кикбокс клуб "Златните момчета", Рая Казакова от Джудо клуб "Олимпия" и Денис Иванов от Кикбокс клуб "Златните момчета".

Всички номинирани спортисти получиха грамоти, а намерилите място в Топ 10 - и купи. Даниел Рошков и ФК "Атлетик" си тръгнаха и с парични награди.