По-голяма част от уникалното видео към песента "Туй що не гасне'" на MD Beddah и Прим, вдъхновено от картината на Насимо, е заснета в Природен парк "Врачански Балкан'" и гордо можем да кажем, че това е неговото най-изящно документиране до сега.

Сюжетната линия разкрива пътя на лирическия герой, който е пазител на "огъня на знанието'". Сценарият превежда зрителя през няколко епохи - от прабългарин до съвременник. Той носи горящ факел и неговата цел е да достигне върха на планината.

"Туй що не гасне'' е съвместен проект между фестивалите "Rockalution Vratsa 2017" и "Urban Creatures Sofia 2017", като зад него стои голям екип артисти от различни сфери на изкуството.

Главната роля във видеото е поверена на актьора Борис Георгиев, който е модел на Насимо в неговата творба. Режисьор е Николай Георгиев - N.K Films, а музикален продуцент - Апостол Найденов - Nowallz от лейбъла "XPRSN". Автори на концепцията са музикантите MD Beddah и Прим, които също така стоят зад лириките и изпълнението на епичната песен.