След изпълненията на всички участници и техните звездни дуетни партньори дойде време за оценките.

Краси Радков получи най-висок брой точки. Той е лидер и във временното класиране.

Като награда комикът получи 2 500 лева, които отиват за благотворителност. Той обяви, че тази сума ще бъде дарена на църквата в неговото родно село Ребърково.

Припомняме, че през 2021-ва година бе организирана инициатива с цел набиране на средства за ремонт на Божия храм. Над двадесет певчески и танцови състави от Северозападна България се включиха в благотворителния концерт в мездренското село. Инициативата бе на църковното настоятелство при храм „Св. Св. Апостоли Петър и Павел“, съвместно с Кметство Ребърково и НЧ „Просвета 1925“. Благотворителната кауза събра над 7 300 лева, с които бяха закупени материали и бе започнат ремонт на покрива, който вече е готов.

За MediaNews кметският наместник Петър Петков съобщи, че от миналата седмица тече вътрешен ремонт на храма. По него работят служители в Общинско предприятие „Чистота”. Той поясни, че дарението от Краси Радков ще бъде използвано за материали. Ако останат средства Божият дом ще бъде боядисан и отвън.

Средствата за вътрешния ремонт са приход от продажба на мартеници, направени от децата в селото. От импровизирания базар са събрани около 1000 лева. Кметският наместник разкри, че е получено дарение и от семейство от Мездра, което е подпомогнало ремонта с още 1000 лева за строителни материали.

Петър Петков каза още, че се приемат дарения, и всеки, който желае, може да помогне. Сумата, която остава, за да бъде завършен ремонтът е около 5 000 лева.