Според хората в Академията, на тези карти могат да гледат само „избраните”. Жената, на която Кобилкина е поверила тази отговорност се казва Здравка. Тя обещава да даде точни отговори на въпроси като „Това ли е моят мъж?” и „Да си сменя ли работата?”.

Въпреки че едно хвърляне на картите струва 100 лева, предприемчивата рускиня и нейната врачка са обявили и промоция, както често правят и със своите лекции и семинари. В случая цената не се променя, ако клиентката дойде при гледачката заедно с една или две приятелки. Продължителността на консултацията обаче остава 60 минути, независимо дали е за един, двама или трима души.

Това обаче не е единствената езотерична услуга, която се предлага в Академията на рускинята. На разположение на нейните клиенти е и астролог, който също прибира по стотачка на консултация. Правят се прогнози за личностно развитие, индивидуални хороскопи, бизнес консултации и семейна астрология, като цената е само за една от тези услуги – по избор.

„Браво на Кобилкина! Дали има диплома по психология и сексология, никой не може да каже, но знае как да прави бизнес!”, коментират фенове на деловия подход на рускинята.

Източник: slava