Кметът на Община Мизия Валя Берчева прие символите на местната власт и заяви, че поема ясно отговорността и предизвикателството от трудните решения, които предстоят.

„Знам, че гражданите на общината очакват незабавни действия. За това гарантирам, че ще бъда водена единствено от мисълта, че Мизия няма време. Защото всички ние заслужаваме облагородени райони, достъпни пътища, качествено почистване, конкурентно образование и, не на последно място, пробуждането на Мизия би могло да върне тук нашите деца!“, категорична беше Берчева. Тя се обърна към кметовете на кметства като посочи, че ще търси различни форми на партньорство във всички населени места.

„Ще бъда безкомпромисна към всеки, който отказва да работи за бъдещето на Мизия. Ще държа на прозрачността и няма да допусна корупцията и беззаконието да властват в Мизия. Благодаря на всички жители на общината, които ми се довериха! Няма да Ви предам и ще отдам цялата си енергия за развитието на всички населени места“, завърши приветственото си слово Валя Берчева.

Общински съвет – Мизия с мнозинство избра за свой председател общинския съветник Татяна Спасова.