Козлодуйчани посрещнаха 2019 година с проф. Илия Илиев от "Ку-ку бенд", Християна Луизо, Йоана и сестрите Ива и Велислава Костадинови. Те забавляваха гражданите с пищен концерт, който продължи до ранни зори.

"Изпратихме година, пълна с много предизвикателства и трудности, които благодарение на вас и вашата подкрепа успяхме да преодолеем. Благодаря Ви от сърце! Предстоят ни много проекти, които ще довършим и такива, които ще стартираме през 2019 г. и аз знам, че годината ще бъде динамична, важна и отговорна за всички ни. Възнамерявам да се кандидатирам за следващ мандат и от вас зависи дали догодина ще бъдем тук отново заедно”, каза Маринела Николова.

Впечатляваща заря даде началото на концерта, който продължи близо четири часа. Кръшни хора се извиха в атомната столица под звуците на незабравими народни песни. Музика имаше за всички - и за младите, и за по-възрастните присъстващи, а след северняшката ръченица един танцьор получи специалния "професорски" мед лично от проф. Илия Илиев.

Красиво украсени шатри посрещаха гостите с мезета, шампанско и сладкиши, буен огън топлеше присъстващите, а децата се забавляваха на ледената пързалка, която работеше специално за празника.

Източник: kmeta.bg