По време на занятието членовете на Клуб "Познай себе си" представиха възможностите на приложната психология и труда на психолога при работа с група. Учениците и техният ръководител - училищният психолог Емилия Гарванска, представиха елементи от ритъм терапия, гимнастика за ума, както и част от комплекса с работно наименование "Умни танци", който групата развива. Средношколците и възрастните хора установиха взаимно полезни и ценни контакти, а гостите получиха ръчно изработени подаръци от своите нови по-големи приятели.

Ръководителите на Клуб "Познай себе си" и на Дома за стари хора изразиха удовлетворение от съвместната проява, която се надяват да положи началото на едно добро сътрудничество за нови бъдещи дейности.

През тази учебна година Клуб "Познай себе си" при мездренската гимназия работи по проекта "Твоят час", който е насочен към организиране на извънкласни занимания за учениците. Дейността на клуба е ориентирана към широк кръг дейности - класически психологически методи и атрактивни съвременни технологии от приложната психология, сподели ръководителят на клуба Емилия Гарванска.