Водачът на кандидатите за депутати на коалиция "Реформаторски блок - Глас народен“ припомни, че изборите са празник за земеделците, защото им дава повод да се срещнат с хора и да чуят тяхното мнение. "Ние сме автентичната българска десница, която ще влезе в следващия парламент“, допълни Хайтов.

"Нашата програма включва три стълба - силна държана, силна икономика и патриотичен идеал“, отбеляза втората в кандидатската листа Илина Иванова. "Влязохме в предишното управление на страната, защото искахме да има реформи. Сега най-много от всичко настояваме тези реформи да продължат“, допълни тя, като припомни, че в политиката "е важно да зададеш посоката и да посочиш хоризонт, а свободният човек сам ще продължи“.

Лидерът на "Народен съюз" Румен Йончев, който дойде във Враца, за да подкрепи кандидатите от коалицията каза, че сега всички говорят за Северозапада, но през последните 2 години и 4 месеца само Хайтов е говорел за Враца и региона. "Малкото, което се случи в областта, е и негова заслуга, затова гласувайте с №21. Аз се затруднявам за кого от всички тези достойни хора да гласувам, но вие имате на разположение времето до 26 март, за да решите“, допълни Йончев.

Коалиция "Реформаторски блок - Глас народен“, №21 в интегралната бюлетина.

ЛИСТАТА

За 6-ти избирателен район - Враца, коалиция "Реформаторски блок - Глас народен“ предлага 12 кандидати за народни представители, 12 човека с истории, 12 личности, доказали се в живота и обществото.

1. Явор Хайтов, юрист. Заместник-председател на ЗНС, бил е заместник-председател на 43-ото Народно събрание, бивш заместник-министър на вътрешните работи (1999-2001 г.). Женен, с две деца.

2. Ирина Иванова, юрист. Областен председател на СДС - Враца. Бивш заместник-областен управител на Враца. Омъжена, с две деца.

3. Бенчо Бенчев, член на Управителния съвет на сдружение "Движение България на гражданите". Роден е през 1976 г. Магистър по специалност "Публична администрация“. Занимава се с частен бизнес. Семеен, с две деца.

4. Йордан Тошев, председател на Областния съвет на ПП "Българска народна демокрация". Роден е през 1947 г. във Враца. Има висше икономическо образование, което е завършил в София. Женен, с две деца.

5. Илчо Марков, член на Управителния съвет на "Български земеделски народен съюз". Роден е през 1957 г. Завършил е висшето си образование във Висшия машинно-електротехнически институт - София. Има придобита степен „Бакалавър“ по специалност „Математика и физика“. Магистър е по специалност „Текстилна техника“. Женен, с едно дете;

6. Ивайло Иванов, областен председател на ПП "Глас народен“. Роден е през 1980 г. във Враца. 10 години се е занимавал със собствен бизнес в сферата на строителството, ресторантьорството и туризма. Женен, с две деца.

7. Георги Димитров, представител на ПП "Земеделски народен съюз“. Роден е във Враца. По професия е машинен инженер със специалност „Селскостопанска техника“. Работи в сферата на селското стопанство над 30 години като земеделски производител. Женен, с две деца.

8. Искрен Красимиров, кандидат от гражданската квота. Роден е през 1990 г. в Мездра. Завършил Арт колеж и Нов български университет. Има висше образование, степен "Магистър” по специалност "Филмова и телевизионна режисура“. Автор е на над 30 късометражни и игрални филми, основател е на родолюбивия проект „Незабравимата България“.

9. Георги Василев, представител на ПП "Земеделски народен съюз“. Роден е във Враца. Занимава се с частен бизнес. Към момента е действащ общински съветник в община Роман от "Народен съюз", първи мандат. Женен, с две деца.

10. Иглика Сълковска, бакалавър по специалност „Аграрна икономика“ и степен „Магистър“ по специалност „Икономика с международни икономически отношения“. Омъжена, с едно дете.

11. инж. Павлин Коцев, представител на ПП "Земеделски народен съюз“. По професия е строител-инженер по хидромелиоративно строителство. Експерт в сферата на водоснабдяване и инфраструктурата. Последните три години се занимава с пречиствателни станции в международни кампании. Женен, с едно дете.

12. Цветомир Кръстев, представител на ПП "Съюз на демократичните сили“. Роден през 1964 г. във Враца. Завършва висшето си образование в Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ - Свищов, със специалност „Финансово и социално дело“. Бил е директор на Областна служба "Социално подпомагане“. От 2004 г. до днес е директор на Дома за стари хора в с. Хайредин. Бил е общински и областен председател на СДС - Враца. Има два мандата като общински съветник в Община Хайредин. Женен, с две деца.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

* Платена предизборна информация