На 16 юли 2018 г. в село Хайредин обвиняемият Е. Д. се съвкупил с момиче, ненавършило 18 години, като го принудил към това със сила. Мъжът нанесъл на пострадалата удари с юмруци в лицето и главата, с което й причинил кръвонасядане и охлузване, с медицински данни за мозъчно сътресение. Освен това насилникът осъществил с нея действие, с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление, като й нанесъл побой.

Обвиняемият Д. отправил закани с убийство на непълнолетната: "Ти сега ще умреш тука, като куче!", което би могло да възбуди основателен страх за осъществяването му.

В продължение на два часа и половина Е. Д. нанесъл на пострадалото момиче жесток побой, като я удрял с юмруци в областта на лицето, главата и тялото. Обвиняемият проявил изключителна ярост, ожесточение, садизъм спрямо непълнолетната, като натискал главата й в тоалетната чиния в дома си.

В резултата на действията на насилника детето получило разкъсно-контузна рана, отоци, кръвонасядания и охлузвания в различни части на тялото и главата.

Предстои наказателното производство спрямо Е. Д. да продължи в съда.