“Аз говоря за промяна. Аз говоря за кауза. Нашата обща кауза е да променим България и в частност живота на хората в областта. Започваме от нашата собствена организация. Всичко е в наши ръце”, заяви Иво Лилов в своето изказване. “Промяната започва още с този избор. И трябва да продължи с победа на местните избори.”


Иво Лилов коментира, че след победата на президентските и получените един милион гласа на последните парламентарни избори, БСП е ясната алтернатива на сегашното управление. “Голямата ми цел като председател е - БСП да стане първа политическа сила в областта на предстоящите местни избори. Регионът очевидно не получава заслуженото внимание от страна на държавата, въпреки заявките, които слушаме от години. Като областен председател ще работя проблемите на Северозапада да бъдат акцент в работата на Парламентарната група на “БСП за България”.
„Вярвам, че успехите на една организация не зависят единствено от председателя ѝ. Те зависят от всички нас, заедно като екип.”, написа във фейсбук профила си Лилов.

Ивайло Лилов, роден в град Враца на 12 септември 1983 година. Завършва политология във ВТУ “Св. Св. Кирил и Методий”. Втората му специалност е финанси в УНСС. Владее английски език. Преминал е специализираните обучения на немската фондация “Фридрих Еберт” и на Института за социална интеграция. До 2012 г. е областен председател на Младежкото обединение в БСП-Враца. Работи като организатор към НС на БСП от 2010 година. Член е на Националния съвет на Българска социалистическа партия, уточняват още от БСП.

Източник: https://dariknews.bg/