Най-напред в средата на първото полувреме Иван Аспарухов центрира прецизно от десния фланг към централния нападател на "зелените" Янислав Дюлгеров, който беше съборен в пеналта и главният рефер отсъди дузпа. При изпълнението на 11-метровия наказателен удар Метин Ферди бе точен за 1:0.

През втората част Аспарухов продължи с добрите си изяви на терена, при една от които тръгна от центъра и след като навърза няколко играчи на съперника, малко не му достигна да отбележи гол. Крайното 2:0 оформи капитанът на домакините Димитър Иванов след груба грешка на вратаря на гостите.

Досега "мездренският Неймар" има три попадения в официални мачове за U14 на разградския клуб. През есенния полусезон той се разписа на два пъти в турнира за Купата на БФС при децата, родени 2004 г. - на осминафиналите срещу Миньор (Перник ) и на четвъртфиналите срещу Етър (Велико Търново) и веднъж в първенството в Зона "Варна" - срещу Доростол (Силистра).

Лудогорец U14 (Разград) е едноличен лидер във временното класиране в зоната при децата с пълен актив от 39 точки от 13 мача и голова разлика 85:2. Второ-трето място делят Добруджа 1919 I (Добрич) и Шумен 2007 (Шумен) и с по 36 т., но от 14 срещи.

Тази неделя момчетата на треньора Росен Маринов гостуват на Добруджа 1919 II (Добрич).

Междувременно стана ясен жребият за полуфиналите в турнира за Купата на БФС при децата, родени 2004 г. Идната сряда, 21 март, Лудогорец U14 (Разград) гостува на своите връстници от Левски (София). Двубоят е от 10:30 часа на стадион "Георги Аспарухов" в столицата. Срещата реванш е седмица по късно, на 28 март, в Разград. В другия полуфинал съперници са Ботев (Пловдив) и ЦСКА-София.