Искър 1923 (Роман) срази Скара бира (Враца) с 8:2 (на полувремето 3:0) в среща от предварителна група „C”. С четири гола за романчани се отличи Борис Тончев, който вече има в актива си 7 точни попадения. Два гола добави Веселин Димитров, а по веднъж се разписаха Теодор Лазаров и Цветомир Димитров. На два пъти точен за врачани бе Антон Ангелов.

В другия двубой от тази група ВиК (Враца) победи Последен танц (Мездра) също с 8:2 (на полувремето 2:1). Четири гола за тима на водоснабдителното дружество отбеляза Георги Влайчовски, две попадения реализира Цветан Лазаров-Елвиса, а по едно - Емил Тодоров и Николай Методиев-Коко. За “Last Dance” вкараха Тинчо Динковски и Кристиан Кътов.

Начело в класирането в група "C" e ВиК” (Враца) с пълен актив от 9 точки, следван от Искър 1923 (Роман) с 6 т., Скара бира и Последен танц с по 1 т.

В предварителна група "А" Нашенци-Пчелна майка (Враца) се наложи над ЛИВ (Мездра) с 6:1 (на полувремето 3:0). По два гола за двукратния победител в турнира отбелязаха Владимир Вълов-Сисо, Георги Иванов и Пламен Първанов. Почетното попадение за мездренци реализира Валентин Лалов.

В другата среща от същата група Локо Футбол (Мездра) записа служебна победа с 3:0 срещу тима на Миньор (Згориград), който беше отстранен от по-нататъшно участие в турнира.

Едноличен лидер в подреждането в група "А" е Нашенци-Пчелна майка (Враца) с пълен актив от 9 точки, пред Локо Футбол (Мездра) с 6 т. и ЛИВ (Мездра) с 3 т. В дъното са Диема-2004 (Върбешница) и Миньор (Згориград) без спечелена точка.

Тази вечер от 18:30 часа играят Ботевъ (Брусен) - Жулиените (Мездра), а от 19:30 ч. - Cashback Bulgaria (Мездра) - Скала (Зверино) от предварителна група "B".