Така Искър (Роман) се изравни по точки с ВиК (Враца) в класирането в група "А", като и двата отбора имат по 6 пункта. Следват: SEBN (Мездра) с 3 т. и Никсметал груп (Ботевград) без спечелена точка. В последния двубой в групата, който е в петък от 18:30 часа, играят SEBN и ВиК-а.

Междувременно Атлетик 1996 (Враца) постигна втора победа в предварителна група "C" и също продължава напред. Врачани се наложиха с 5:2 над Ботевъ (Брусен). На два пъти точен за "атлетите" бе Петко Петков, а по веднъж се разписаха Мирослав Божинов, Антонио Йорданов и Емил Диковски. Головете за бруснени отбелязаха Габриел Петров и Цветослав Ценов-Заицата.

Начело в класирането в тази група са Атлетик 1996 (Враца) и Миньор (Згориград) с по 6 т., пред Ботевъ (Брусен) и Скара бира (Враца) без спечелена точка. Тази вечер от 19:30 ч. играят Атлетик 1996 (Враца) - Миньор (Згориград) в мач с протоколен характер, тъй като и двата отбора вече се класираха а четвъртфиналите.

Час по-рано, от 18:30, е двубоят ЛИВ - Cashback Bulgaria (Мездра) от предварителна група "В", след който ще стане ясно кои отбори продължават напред от тази група.