Юношите старша възраст на Локомотив (Мездра) загубиха с 2:4 като домакини от лидера в групата Спартак (Плевен). Срещата бе от 10-ия кръг на първенството в Зона „Велико Търново”. Гостите поведоха в резултата в 13 мин. чрез Кристиян Иванов, а Иван Дафчев в 23-та и Марин Бакалов в 28-та мин. направиха преднината им класическа. Марио Велинов върна едно попадение за домакините в 38-ата мин. Автогол на Томислав Тодоров в 52-та мин. доведе до 1:4, а крайното 2:4 оформи Християн Петров в 54-та мин. на мача. В класирането мездренци са на 6-то място с актив от 9 точки.

Детският отбор на Локо (Мездра) завърши наравно - 0:0, у дома срещу Любимец (Търнава) в среща от 13-тия кръг на шампионата в Зона „Враца”. Възпитаниците на треньора Павел Марков изпуснаха дузина чисти голови положение и така и не стигнаха до победно попадение. Във временното класиране начело е Чавдар с 27 т., пред Дунав 98 (Селановци) с 23 и Локо (Мездра) с 18 т.

В първенството на подготвителните групи тимът на Локо (Мездра) в този кръг почиваше. В подреждането води Монтана с 27 точки, следвана от Ботев (Враца) с 21. Локо (Мездра) е пети с 9 пункта. В следващия кръг двата отбора на мездренци гостуват на връстниците си от Чавдар (Бяла Слатина).

В първенството при юношите младша възраст подрастващите „железничари” записаха служебна победа с 3:0 срещу отказалия се Септември (Гложене). Лидер в класирането е Монтана с 33 точки, пред Ботев (Враца) с 32, Чавдар с 28 и Локо (Мездра) с 27. Утре от 17.00 часа младшата на мездренския клуб приема у дома своите връстници от Ботев (Враца).