Това е петата проверка за новака в "Б" ОФГ Враца. В досегашните четири контроли бруснени победиха Искър 1923 (Роман) с 5:2 и с 3:0, както и Партизан (Доктор Йосифово) с 6:2 и загубиха от Скала 2015 (Оселна) с 3:4.

Утре от 13:00 часа на стадиона в село Зверино седмият на полусезона във Врачанската "А" областна група Скала 2015 (Оселна) ще „свери часовника си” с деветия в есенното касиране в ОФГ София - Запад Зенит (Церово). За оселчани това е втора контрола през зимната пауза, в първата командата на кмета Росен Николов победи Ботевъ (Брусен) с 4:3.

Поради кадрови проблеми другите два клуба от община Мездра - ОФК Локомотив и Околчица (Моравица), този уикенд няма да играят контролни срещи. Без редица от своите основи футболисти миналата неделя Околчица (Моравица) загуби в Мездра с 0:4 от Монолит (Манастирище) в първата проверка от зимната си подготовка.

ОФК Локомотив (Мездра) записа три поредни победи в досегашните си три контроли: с 6:2 срещу Партизан (Доктор Йосифово), с 5:1 срещу Бойчиновци и с 3:2 срещу Ботев (Рогозен).