В двубой от същия кръг детският тим на Скала 2015 (Оселна), който е съставен предимно от по-малки момчета и момичета (!), родени през 2005-2007 г., загуби в Зверино от Любимец (Търнава) с 3:10. Домакините поведоха в резултата чрез Асен Иванов, но впоследствие гостите стигнаха до убедителен пълен обрат. Останалите два гола за малките оселчани отбелязаха Ивайло Илиев и Андреан Атанасов.

Децата на Ботев (Враца) победиха като гости Чавдар 1957 (Бяла Слатина) с 5:0 (на полувремето 1:0). Две попаденията за формацията, водена от треньора Лукан Луканов реализира Божидар Джунов, а по едно Николай Цолов, Мирослав Маринов и Янис Янакиев.

© Борис Кръстев

В следващия кръг децата на ОФК Локомотив (Мездра) приемат Скала 2015 (Оселна). Двубоят е в събота, 30 септември, от 10:30 часа на изкуствения терен на градския стадион.

Междувременно домакинският мач на юношите младша възраст на Локо (Мездра) с Кариана (Ерден) от първия кръг на шампионата в Зона "Враца" при U17, който по програма трябваше да се играе вчера, бе отложен по молба на гостите. В следващия кръг "младшата" на мездренския клуб приема Чавдар 1957 (Бяла Слатина). Двубоят е в петък, 29 септември, от 17:00 часа отново на изкуствения терен на градския стадион.