Абсурдно, забавно, смешно…

Може ли една служителка в Бюрото по труда да бъде полезна? Тя има тъпа работа, тъп шеф и тъп живот. Но най-лошото е, че има добро сърце. Нейни клиенти са един уволнен работник, който е готов на всичко за пари. Една "кифла", която търси смисъла на живота и един пенсионер, ветеран от войната. Коя война и той не знае.

"Застреляй идиотите!" е комедия на абсурда, в която нищо не е на мястото си, но всичко седи толкова подредено, че всъщност по-истинско не може и да бъде. Ситуациите се натрупват и не дават време за почивка. Нито да се осмислят... Но кой би си губил времето в мислене? Важното е нещата да се случват, повдигат завесата за почитателите на Талия от културната институция.

Билетите за спектакъла са с цени 8,10 и 12 лева и могат да се закупят на касата на Дома на железничаря или на касата на Кабелна телевизия "Интерсат" в Търговски комплекс "Роял".

Гледайте комедийната постановка "Застреляй идиотите!" само на 22 април (понеделник) от 19:00 часа на сцената в Дом на железничаря - Мездра!