На финала на първата част от концертната програма, Федерико Серра, един от прекрасните гласове на „Четиримата италиански тенори“, поднесе на приятелката си Диана Еспосито, която го придружи по време на турнето, червена роза (символ на вечната и неразделна любов) и великолепно изпълнение на прочутата „Dicitencello Vuie“. В началото на канцонетата, чийто текст е съкровена любовна изповед, директно от сцената, той попита момичето „Ще се омъжиш ли за мен?“ пред цялата възхитена зала на Драматично-куклен театър „К.Величков“ в гр. Пазарджик.

Красавицата, подкрепена от всички присъстващи с аплодисменти, потвърди красноречиво с “Да“. Романтичният жест на влюбения младеж трогна до сълзи присъстващите и допълни по великолепен начин незабравимите емоции от концерта на „Четиримата италиански тенори“.

Турнето в България на сензационния квартет и Симфониета-Враца преминава при изключителен интерес и продължава през този месец. В програмата на концерт-спектакъла са включени популярни арии и канцонети, чрез който българската публика се докосва до магията на италианското белканто. Навсякъде салоните са препълнени, а споделените емоции са приповдигнати и сърдечни, придружени с нестихващи аплодисменти.