От 15:30 часа днес Ботев (Криводол) е домакин на Скала 2015 (Оселна). Този двубой ще бъде ръководен от съдийска бригада: главен рефер - Илиян Маринов, с асистенти - Димитър Стоянов и Теодор Христов. Дежурен делегат е председателят на Областния съвет на БФС - Враца Милен Бельов.

По същото време играят Манастирище - Искър 1923 (Роман) с главен рефер - Росен Гановски, помощници - Славян Добрев и Димитър Цветанов, и дежурен делегат - Бойчо Бойчев.

Утре от 10:00 часа дебютантът в групата Ботевъ (Брусен) приема на изкуствения терен на градския стадион в Мездра Миньор 2017 (Згориград). Тази среща е поверена на Ивайло Живков, ще му помагат Калоян Мермерски и Димитър Цветанов, а дежурен делегат е Емил Младенов.

Последната среща от кръга: Септември 98 (Гложене) - Монолит (Манастирище), е от 15:30 часа в неделя. Главен рефер на този двубой ще бъде Симеон Къчовски, с асистенти - Владислав Иванов и Димитър Стоянов, и дежурен делегат - Иван Тошев.

Начело в есенното класиране в "А" ОФГ Враца е Монолит (Манастирище) с 23 точки, следван от Огоста (Хайредин) с 22 т. и Околчица (Моравица) с 20 т. Топ 6 допълват Ботев (Рогозен) с 15 т., Искър 1923 (Роман) и Скала 2015 (Оселна) с по 13 т.

Ботевъ (Брусен) е десети с актив от 9 точки, а последен е Миньор 2017 (Згориград) със 7 точки.