Мездренският Локомотив ще има трудна визита на тима на Дунав 2016 (Селановци). Срещата е утре от 17:00 часа и ще бъде ръководена от съдийска бригада с главeн рефер Симеон Къчовски.

Миналогодишния първенец в групата Околчица (Моравица) има наглед леко гостуване на Балкански (Михайлово), който миналия кръг бе разгромен от Скала 2015 (Оселна) с 12:0. Двубоят е поверен на Илиян Маринов.

Оселчани пък ще пътуват до Манастирище, където ще срещнат едноименния отбор. Съдия на този мач е Росен Гановски. И двете срещи са днес от 17:00 часа.

По същото време ще се играе и мачът между Искър 1923 (Роман) и Скала (Зверино), който ще бъде ръководен от Светлин Иванов. Зверинчани са с пълен актив от първите два кръга и ще преследват нови три точки.

В останалите двубои съперници са: в събота от 17:00 часа. - Ботев (Криводол) - Строител (Кунино) (гл. рефер Александър Сайков) и Монолит (Манастирище) - Миньор 2005 (Згориград) (съдия: Ивайло Живков), в неделя от 17:00 часа. - Огоста (Хайредин) - Ботев (Рогозен) (гл. рефер Александър Сайков).