Двубоят при подготвителните групи в Козлодуй премина при пълно превъзходство на малките футболисти от Мездра. Гостите реализираха по две попадения през двете полувремена на мача и изпуснаха още няколко положения. На два пъти точен бе Александър Лазаров, а по веднъж се разписаха Алекс Константинов и Божидар Антонов.

Гостите бяха по-добри и в срещата при децата, но пропуснаха да вземат трите точки в края на мача. Мездренсите таланти поведоха в началото на второто полувреме с гол от малък ъгъл на новото попълнение Росен Крумов. В следващите минути "железничарите" изпуснаха още 3-4 чисти голови положения. На два пъти и гредите помогнаха на домакините. В последната минута на двубоя главният рефер Симеон Искренов от Бяла Слатина отсъди дузпа за Първа Атомна, която бе реализирана и домакините така се добраха до едната точка.

"Доволен съм от момчетата и в двете срещи. Представихме се на ниво и малко не ни достигна да спечелим и втория мач. От мач на мач играем все по-добре", каза за MediaNews.bg наставника на Локо (Мездра) Иван Георгиев - Саки.

В следващия 5-ти кръг детският отбор приема у дома Огоста (Хайредин), а подготвителната група по програма почива.