"Радвам се, че в този слънчев ден сме пак заедно. За10-та поредна година имаме възможност да споделим незабравими моменти с децата, техните родители и специалистите от „Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование” - Враца. Благодаря на Веселин Стоянов, че всяка година се отзовава с предоставянето на безплатни карти, даващи възможност на децата да яздят.

Надявам се, че кончетата вече са ваши приятели, а тези които са за първи път с нас ще се убедят, че това е едно прекрасно изживяване. Целта ни е да помогнем на всички деца. Пожелавам на Ви много настроение и успешна езда!”, каза народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ - Враца Петя Аврамова.

Пепа Иванова благодари от името на родителите за инициативата и възможността за безплатна терапевтичната езда, която се предоставя на децата. "За четвърта поредна година се включваме в инициативата. В началото детето се страхуваше от конете.

Постепенно започнахме с уроците и напредъкът е видим. В момента той язди без проблем и дори са грижи за кончетета”, каза Пепа Иванова. Народният представител Петя Аврамова, управителят на комплекса Веселин Стоянов, общинският съветник от групата на ГЕРБ Нели Стоянова и Николай Николов - член на Управителния съвет подариха 32 едногодишни карти на децата за уроци по конна езда.