© balkanec.bg

Тази година местният мото клуб е подготвил томбола с много награди, като голямата награда е 5- дневна почивка за двама на база ол инклузив в 4-звездния Интер хотел Поморие. Всеки желаещ да участва в томболата, може да си закупи билет на цена от 5 лв. Датите за 5-дневната почивка ще бъдат допълнително уточнени с късметлията.

За първи път гост на тазгодишното издание на мото събора ще бъде световно известната рок звезда Дейвид Рийз- бивш вокал на Бонфайър и Аксепт. Той ще свири заедно с рок групата Конкурент в събота. По-рано през деня ще се проведат различни тематични състезания, като теглене на въже, канадска борба, най- красив мотор, най-шумен мотор и най-бавно каране на мотор. Преди големите гост звезди да се качат на сцената, ще се проведе състезание по караоке, а победителят ще спечели музикална колона.

Президентът на „Небесните сили" МС апелира всички посетители и участници в мото събора да спазват правилата и регламентираното време за каранена мотори.

Мото съборът ще се проведе със съдействието на: МсМ рок компанията, ZAHARIEV & Co.Ltd, ГИД МЕТАЛ, ВАМИ ООД, ТОМИ 08 ООД, АВТОСЕРВИЗ БОТЕВГРАД и с любезното съдействие на Община Ботевград.


Източник: balkanec.bg