Росица Стоянова от екипа на Младежкия дом обясни за Medianews, че в концерта ще участват Диджей Пламен, ще танцуват от „Харизма”, представителният танцов състав „Хемус”, децата от състав „Радост” и балет „Меджик”. Светлин Миланов и Юри Крумов ще пеят за малката Цвети и нейното изцеление. В благотворителният концерт ще участват още „Чарити” с ръководител Маргарита Данаилова, ще се качат на сцената с жива музика Нина Михайлова, Елеонора Чавдарова и Поля Трифонова.

В помощ на Цвети от седмица в Младежкият дом е отворен пункт за събиране на пластмасови капачки. Местна фирма е поела ангажимент да ги транспортира до пункт в столицата. Получената сума от предаването им за рециклиране ще бъде дарена на момиченцето, което се нуждае от рехабилитация в турска клиника. Разходите за съпътстващото лечение на детето осигуряват неговите родители. Кампанията за събирането на капачки „Надежда за достоен живот” приключва утре в 21.00 ч.

Да помогнем на Цвети и нейните родители, чийто сърца са изпълнени със страх, неувереност, с болка за най-скъпото-за рожбата си. Да отидем на концерта утре, да добавим към големият куп капачки дори две-три от нас. Така ние ще им дадем надежда, ще им дадем сила за живот, ще им покажем че животът не е онзи сив, студен, самотен затвор в който са попаднали, и от който сами не могат да излязат, че има надежда и вяра в бъдещето. Ние можем да им помогнем като им подадем ръка в този труден момент който преживяват. Преди Великден да осъзнаем своята сила, да бъдем полезни и с нашите усилия, с нашето желание, с нашето състрадание, с нашата любов да променим към по – добро съдбата на малката Цвети.

Който има възможност може да помогне на семейството и финансово на следната банкова сметка:

Банка ДСК

Тируляр

Цветозара Данаилова Йорданова
IBAN:BG75STSA93000024933075
BIC: STSABGSF
Тел:0899571714/Галина Величкова /
Нека доброто победи!