© Facebook

Помощник на старши-треньора е Радостин Александров, а Юлиян Левашки отговаря за вратарите. От врачанския тим обявиха, че към щаба ще се присъедини още един треньор, който ще отговаря за кондиционната подготовка.

Припомняме, че от състава на „Ботев” си тръгнаха Даниел Гаджев, Атанас Зехиров, Аласан Ндайе, Самир Аясс, Венцислав Керчев и Петър Атанасов.

Двама от най-опитните в тима пък се върнаха в родните си клубове. Става въпрос за Христо Златински и Валери Домовчийски.

С „Ботев” се разделиха и двама треньори - Илиян Василев и Любен Любенов.

Добрата новина за всички фенове на „Ботев” (Враца) е фактът, че трима от титулярните играчи в състава подписаха нови договори. Това са полузащитникът Чавдар Ивайлов, бранителят Илия Миланов и вратарят – Красимир Костов. За Миланов и Костов това ще бъде четвърти сезон със зеления екип. Краси Костов е близо и до отбелязването на мач № 100 с цветовете на врачани.

От ръководството на клуба обявиха в социалните мрежи, че проби с отбора ще преминат централен защитник от Англия и халфове от Португалия и Бразилия, както и че врачанският тим води преговори с още няколко млади български играчи.