"Ботев" излиза като фаворит в мача, което означава и по-голямо напрежение в редиците на врачани. Наставникът на търновци Веселин Великов няма да може да разчита на двама от най-опитните си играчи - Даниел Младенов и Здравко Илиев.

И двамата асове не се качиха на автобуса за София. Извън сметките на Великов са също Георги Александров и Николай Янков.

“Трябва да направим всичко възможно да победим и да се върнем в елита. Баражът е само в един мач и шансовете са равни. Напрежението е повече в "Ботев" (Враца), който иска на всяка цена да запази мястото си в елита. Разбира се, напрежение има и при нас. Всички са на линия, освен трайно контузените Здравко Илиев, Георги Александров, Дани Младенов и Николай Янков. Ще направим всичко възможно, за да спечелим”, заяви преди мача старши треньорът на търновци Веселин Великов.

Съставът на "Ботев" (Враца) завърши на предпоследно място в крайното класиране на efbet Лига и не успя да си осигури сигурно оставане в елита. Врачани ще трябва да минат през баража, за да си гарантират елитен статус и за следващия сезон, което е голямата цел пред тима.

Източник: sportal.bg