Криводолчани поведоха в 13-ата мин., когато бившият халф на Локо (Мездра) Александър Миков се възползва от разсеяните действия в отбраната на домакините след изпълнение на тъч и с удар от непосредствена близост се разписа за 0:1.

Десетина минути по-късно моравчани се върнаха в мача: Милко Гергов центрира от левия фланг към Радослав Георгиев, който свали с глава топката към Георги Янев и с изстрел от упор таранът на Околчица възстанови равенството - 1:1.

В 37-ата мин. Борис Петков комбинира на скорост с Александър Миков, който изведе Боян Данов сам срещу вратаря на домакините Пламен Маринов и капитанът на гостите не сгреши за 1:2.

В 58-ата мин. отново Боян Данов се оказа най-съобразителен след разбъркване пред вратата на моравчани и покачи на 1:3. Секунди по-късно попадение на домакините бе отменено заради спорна засада - последва разправия между състезатели на двата отбора, в резултат на което Георги Янев от Околчица и вратарят на Ботев Юлиян Левашки получиха червени картони. В оставащите 20-на минути до края на мача се наложи се на вратата на гостите да застане голмайсторът на отбора Боян Данов.

Между 66-ата и 77-ата мин. моравчани успяха да стопят аванса от два гола на своя съперник. Най-напред Иван Иванов намали на 2:3 с хубав изстрел от границата на наказателното поле, а след това отново той беше точен от дузпа, отсъдена от главния рефер Росен Гановски за нарушение в пеналта срещу бранителя на домакините Юлиян Георгиев.

В 85-ата мин. плеймейкърът на гостите Борис Петков проби на скорост през центъра и хладнокръвно оформи крайното 3:4 за тима, воден от известния футболист на мездренските "железничари" от близкото минало Румен Славков.

В останалите срещи от кръга се получиха следните резултати: Скала 2015 (Оселна) - Септември 98 (Гложене) 5:0, Ботев (Бърдарски геран) - Огоста (Хайредин) 0:6 и Монолит (Манастирище) - Балкански (Михайлово) 13:0. Другите два двубои: Манастирище - ОФК Локомотив (Мездра) и Миньор 2017 (Згориград) - Ботев (Рогозен), бяха отложени. Искър 1923 (Роман) по програма почиваше.

Начело в класирането е Огоста (Хайредин) с 33 точки, пред Локо (Мездра) и Монолит (Манастирище) с по 28 т., като "железничарите" са с мач по малко. Четвърто-пето място делят Ботев (Криводол) и Околчица (Моравица) с по 25 т., а шеста излезе Скала 2015 (Оселна) с 24 т.