Скала 2015 (Оселна) поведе в резултата с попадение на тарана Иван Крумов, който засече с глава центриране от левия фланг на Владимир Стоянов за 0:1. Малко по-късно капитанът на "канарчетата" Станислав Иванов възстанови равенството с далечен изстрел извън пеналта.

До почивката Крумов оформи своя хеттрик в мача - най-напред той се оказа най-съобразителен при едно разбъркване в наказателното поле на противника, а след това оползотвори асистенция на Емил Манолов за 1:3.

Десетина минути преди края на срещата топ реализаторът на "жълто-черните" и голмайстор на "Б" ОФГ Враца през миналия сезон Габриел Петров наказа на два пъти грешки в отбраната на оселчани и оформи крайното 3:3.

Контролата бе първа за Скала 2015 (Оселна) и трета за Ботевъ (Брусен), който преди това победи като гост Искър 1923 (Роман) с 3:2 и завърши наравно - 3:3, с Миньор 2017 (Згориград).

Следващата проверка на ботевци ще бъде с новака в Северозападната Трета лига ОФК Локомотив (Мездра). Спарингът е на 3 август (петък) от 17:30 часа на градския стадион.