"Моля ви, кой с каквото може - нека да помогне!, призовава Цветослав, който е ученик в Националното училище за танцово изкуство в столицата и възпитаник на Ансамбъл "Мездра". Нуждаем се от най-простите и елементарни уреди, които в начален етап баба ми и дядо ми да могат да заживеят. Бихме ви дали IBAN за дарителска сметка, но не е толкова лесно да се открие такава и е в процес на откриване! Ако нямате възможност да помогнете, ще сме ви благодарни, ако само споделите и разпространите поста в социалните мрежи!!!”

"Ако имате питания, въпроси и искате да помогнете, пишете ми на лично съобщение или се свържете с моята майка Христина Андреева на тел.0899 20 51 76, или на леля ми Rumqna Djoroshka на тел. 0897 80 79 05.

Също така се върти "ексклузивна новина", че дядо ми е криминално проявен и осъждан... Няма такова нещо, в най-кратки срокове ще предоставя свидетелство за съдимост и истината ще излезе наяве!!!

Благодаря ви много за подкрепата и вярвам, че добротата е все още у хората и ще стигнем до щастливия край рано или късно!!!

Още веднъж - благодаря!!!”, пише в заключение Цветослав Андреев.