32-годишният Емилиян Петров е роден на 16 септември 1986 г.. През последните години е трупал професионален опит в детско-юношеските школи на Левски и Левски-Раковски, а преди това - на Локомотив (Мездра). Бил е помощник-треньор на представителния тим на Локомотив (Мездра). Има мачове в професионалния футбол с екипа на Сливен.

Иво Градев е работил в ДЮШ на Славия, където е печелил шампионски титли с различни възрастови формации на „белите“. Градев има натрупан опит и в Китай, където се е занимавал с юноши на възраст от 14 до 16 години.

Стефан Славов идва от школата на Добруджа (Добрич), където е водил представителния тим на клуба и формациите U19, U17. Като футболист има 150 мача в „А“ група“.

Димитър Стойков е работил в САЩ, където е придобил професионалните си лицензи. Зад океана е водил занимания с подрастващи играчи на възраст от 9 до 14 години. Карал е стаж в Барселона.

Добрин Добрев е треньор на вратарите. На този пост има мачове в „А“ и „Б“ група с отбора на Калиакра. Като треньор на вратарите е работил в същия клуб, отново на ниво „А“ и „Б“ група.


Източник: ludogorets.com