На 15 септември (петък) популярната млада изпълнителка Михаела Филева ще представи своите хитове на панаирната сцена от 19:30 часа. Същия ден за доброто настроение на жителите и гостите на града ще се погрижат талантите от танцов състав "Радост".

Култовият поп и рок изпълнител Стенли и музикантите от рок група "Тангра", съвместно с Димитър Ковачев-Фънки са следващата плеяда звездни певци, които са включени в програмата на Врачанския есенен панаир. Концертът започва от 19:30 часа на 16 септември (събота).

В 129-то издание на Врачански есенен панаир ще вземе участие и един от най-обичаните актьори - врачанинът Краси Радков, който ще забавлява гостите на 17 септември (неделя), от 19:30 часа. Комедийната вечер ще прерасне в рок фестивал, благодарение на музикантите от "Докторс Гого Бенд".

Последната вечер, в която са предвидени концерти, е на 18 септември (понеделник). С много рок музика от висока класа ще зарадват любителите на този жанр бургаските музиканти от групата "Brums N' Noises“. Концертът започва в 19:30 часа.