В рамките на тридневното изложение Община Берковица ще представи туристически обекти, природни забележителности, туристически атракциони, места за разходка и отдих, както и събитията от културния календар за 2018 г.

Берковица отново акцентира върху природните забележителности и богатата си история. Зона "Ком" се рекламира не само с възможностите за ски, но и за туризъм през всички сезони. На щанда присъстват керамични изделия, които представят местните занаяти, минерална вода „Ком“, разнообразни дипляни и брошури за туристически маршрути, екопътеки, флаери с културния и спортен календар за 2018 г., както и рекламни материали за второто издание на Северозападния фестивал на духовите музики, който през 2017 г. събра над 6 000 зрители.

"Ваканция и СПА Експо“ е водещото събитие за туристическата индустрия в България. Тук се събира целият туристически пазар, има уникална възможност за нови контакти, разширяване на мрежата от партньори и клиенти, бизнес срещи с професионалисти от цял свят във всички сектори на туристическия бранш.