Наставникът на монтанци ще пусне като титуляр на левия фланг на защитата на мястото на наказания Мурадов, който бе глобен и 3000 лв. за среден пръст, размахан към феновете на Дунав, Христос Контохристос, който пропусн двубоя с русенци заради проблеми с кръста.

В игра след различни здравословни проблеми се завръщат още опитният полузащитник Костадин Дяков и голмайсторът на отбора Стивън Петков.

“Очаквам да стане добър мач. ЦСКА безспорно е по-класният тим, но и нашият отбор има своите достойнства”, заяви старши треньорът Атанас Джамбазки. Той включи в групата за днешната среща с ЦСКА френският централен защитник Бамба. 27-годишният футболист бе картотекиран вчера в БФС, след като от втородивизионния Кретей изпратиха жълтата му карта и се очаква да дебютира още днес за новия си отбор.

От ръководството на клуба са осигурили безплатен превоз за феновете. Очакват се хора за три автобуса, които ще тръгнат от стадион "Огоста” в 16.00 часа.

Групата на Монтана за мача с ЦСКА:

вратари: Христо Иванов, Ивайло Василев;

защитници: Гийерме да Соуса-Шоко, Христос Контохристос, Иван Михов,Тихомир Трифонов, Антон Полюткин, Юлиян Чапаев, Бамба;

полузащитници: Маркос Марконьос, Костадин Дяков, Даниел Генов, Николай Чипев, Георги Коруджиев;

нападатели: Сергей Георгиев, Петър Атанасов, Стивън Петков, Фернандо да Силва.

ст. треньор: Атанас Джамбазки.