© Marco Lezzi

20-годишният нападател бе включен от треньора Паскуале Падалино в групата от 23-ма футболисти за днешното домакинство на "джалоросите” срещу Катандзаро от четвъртия кръг на шампионата в Lega Pro. Бившият възпитаник на школата на Локо (Мездра) най-вероятно първоначално ще остане на резервната скамейка, но се очаква да влезе в игра в хода на мача. В групата е и другият българин в отбора - бившият халф на Левски Радослав Цонев.

Двубоят е тази вечер от 21.30 часа българско време на клубния стадион на третодивизионния италиански тим “Виа дел Маре”. В миналия кръг, който се игра в неделя, Лече победи като гост Мелфи с 1:3 след попадения на Салваторе Катурано в 29-ата и в 31-ата мин. на срещата и на Марио Пачили 10 мин. след почивката. В първите два кръга от първенството "жълто-червените” записаха още две победи - с 1:2 като гости на Монополи и с 4:1 у дома срещу Акрагас.

Така след първите три кръга Лече е лидер във временното класиране с пълен актив от 9 точки и голова разлика 9:3. Със същия точков актив, но с по-лошо голово съотношение - 7:2, на второ място е Фоджа. Предстоящият съперник на Лече - Катандзаро, заема 14 позиция с 3 точки.