20-годишният нападател на италианския Лече игра добре и се отчете с асистенция при втория гол на младите "лъвчета”. Десет минути преди почивката Антонио проби на скорост отдясно в наказателното поле и центрира успоредно на вратата, където Кирил Десподов се размина с топката, но тя стигна до Александър Георгиев, който я прати в мрежата за крайното 2:0. Пет минути след почивката Вутов се измъкна зад отбраната на гостите и стреля отляво, но стражът на румънците Койокару със сетни сили изби с крак. В 74-ата мин. Антонио бе заменен от Серкан Юсеин.

С тази победа - пета в 10-те квалификационни мача, България U21 събра актив от 17 точки и завърши на второ място в Група 5. Въпреки това, нашите младежи не успяха да се класират за баражите на Европейското първенство.

Победител в групата стана Дания с 28 т., която се класира директно за финалния турнир, който ще се проведе догодина в Полша. Трето-четвърто място разделиха Румъния и Уелс с по 16 т.

Това е най-доброто класиране на българската младежка гарнитура от десетилетие насам.

Тази неделя Лече на Антонио Вутов приема Виртус Франкавила в среща от 9-ия кръг на шампионата в Лига Про. Двубоят на стадион "Виа дел Маре” е от 21.30 часа българско време. Във временното класиране в Група "С” "джалоросите” делят първо-второ място заедно с отбора на Фоджа с актив от по 20 точки.